Over ons...

Ik, Samanta Leclaire, woon samen met mijn man Percy en onze twee meiden in het gezellige Zuid Limburgse dorp Urmond.

Wij hebben altijd honden gehad namelijk lieve bruine Labradors. Begin 2018 bleek één van onze meiden behoorlijk allergisch te zijn voor honden. Aangezien ons leven niet compleet is zonder honden, en we al vaker gehoord hadden dat Australian Labradoodles allergie vriendelijk zijn, zijn we ons gaan verdiepen in de Labradoodle.
En met succes want 3 okt 2018 werd onze Aivy en daarmee ook meteen onze liefde voor de Labradoodle geboren. Inmiddels is onze roedel uitgebreid met nog een doodletje genaamd Bibi. Ze is geboren op 7 dec 2019. 

Al snel wilde ik alles weten met betrekking tot de vachtverzorging van ons Doodletje en het houden van zo nu en dan een nestje.  
Aangezien honden altijd al een passie is geweest heb ik mijn hart gevolgd en ben ik mijn eigen bedrijf Unique Doodles begonnen. Waarom de naam Unique Doodles? Omdat elke Doodle op zijn eigen manier een Unique Doodle is.
De lieve fokker van Aivy heeft me alle kneepjes van het vak geleerd. Wij fokken kleinschalig. De pupjes groeien op in huiselijke kring en hun welzijn staat bij ons bovenaan.  De eerste zeven weken geven we de pups een liefdevolle en stabiele omgeving.


Wil jij ook je Doodle goed verzorgd hebben zodat jouw hondje op zijn eigen Unique Doodle manier kan stralen of heb je interesse in een labradoodle neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak!